Billboards

REACTIES/ CONTACT

Visser

Bedankt voor Uw belangstelling in deze site.

Neem contact op met behulp van onderstaand formulier voor opmerkingen of commentaar, en U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

5 gedachten over “REACTIES/ CONTACT”

 1. Beste
  Via facebook kwam ik op uw site over Chuz.
  Helaas zijn de afbeeldingen niet te zien, althans niet in mijn browsers. Ik ben voornemens een artikel te schrijven over Teulings’ werk feuilletonschrijver. Zijn werk als tekenaar voor de Rieur Illustré is dan een fraaie aanvulling, denk ik. Is er een mogelijkheid om de afbeeldingen uit de Rieur te bekijken?
  Met dank voor uw aandacht,
  Ed Schilders

  1. Beste Ed Schilders,
   Hartelijk voor je interessante reactie. Sorry voor mijn verlate antwoord. Door omstandigheden heb enige tijd niet aan de website kunnen werken, waardoor ook een aantal links niet meer werken. De afbeeldingen van de site zullen de komende tijd worden hersteld. Het is echter niet mogelijk de originele tekeningen te bekijken. Heb je de site http://www.gteulings.nl/gerrit-van-den-wald al bekeken. Deze site bevat een groot aantal feuilletons van Chuz alias Gerrit van den Wald.
   Met vriendelijke groet,
   Gerard Teulings

 2. Let me just say your site is amazing! It is well put together and easy to navigate which is a plus. With such a nice layout you must attract a lot of visitors. I just wanted to give you a heads up because your site inspired me to build my own. I hope everything is going great and much success in your future. Thank and have the best of day!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Revue humoriste 1880 – 1881